Thanks to my anglo-saxon friends, who helped me with their advices during the period when my blog wasn't visible to me. Even a few words, and a try to make things easier to me, mattered a lot to me at that time. We can bring peace and light to the world with a few words only !
Deocamdată, punct. Nu se știe când va mai fi din nou ”și de la capăt”.

Saturday, July 7, 2007

Dincolo de aceasta lume

Redau aici mot-a-mot un fragment dintr-un articol al Par.Serafim Rose, pentru ca este atat de sugestiv, incat nu necesita nici o adaugire.Daca am putea sa ne patrundem de adevarul acestor cuvinte!

"De ce invata oamenii prin durere si suferinta, si nu prin placere si fericire?Foarte simplu, fiindca placerea si fericirea obisnuiesc pe om cu multumirea cu lucrurile date in aceasta lume, pe cand durerea si suferinta imping pe om sa caute o mai adanca fericire dincolo de marginirile lumii acesteea...In durere si suferinta Hristos vorbeste cu noi, si pentru aceea bun este Dumnezeu ca ni le da; da, chiar si raul-caci in toate acestea intrezarim cate ceva din ceea ce ar trebui sa fie dincolo, daca exista cu adevarat ceea ce inimile noastre ravnesc asa de mult."

1 comment:

  1. Neinsemnand insa ca trebuie sa le cautam cu orice pret...doar sa le acceptam necesitatea!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...